• Alps LNB Quad uitvoering.

Productinformatie:

Alps Universele Quad LNB 40 mm.  Met vier aansluitingen voor 4 satellietontvangers of i.c.m. een twin tuner.  Zeer geschikt om meerdere LNB's naast elkaar te gebruiken voor ontvangst van meerdere satellieten zoals op de Visiosat Bisatellite schotels.

Ontvangst:

Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop.

Installatie:

Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft.


Ontvangst:

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Alps LNB Quad uitvoering.

  • Merken Alps
  • Model: Quad uitvoering.
  • Beschikbaarheid: Niet uit voorraad leverbaar
  • €49,95