Prijzen en betaal mogelijkheden

Prijzen en betaal mogelijkheden

Prijzen:
Alle vermelde prijzen op deze site zijn inclusief BTW.

Betaal mogelijkheden:

Ideal

IDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence, de exploitant van betaalmiddelen zoals PIN en Chipknip.

Pay-pal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

Overschijving

Maak zelf geld van uw bank over naar de rekening van de webshop.

Focum – Veilig achteraf betalen

Focum voert voor Adjelectronics het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Focum via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via achterafbetalen. Bent u al bekend bij focum kunt u betalen tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Focum een gegevenscontrole uit. Focum hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Focum nederland opnemen.